Tijdcapsule markeert start bouw Maestro

Met het plaatsen van een tijdcapsule is dinsdag 10 oktober gevierd dat de bouw van Maestro is begonnen. De partijen uit het projectteam hadden hiervoor iets ‘persoonlijks of kenmerkend’ aangeleverd. Projectmanager Bart van den Broek deed namens KOW en TWIN de eerste schets en een 3d print van een gevelelement in de capsule. Daarna hadden de toekomstige bewoners de mogelijkheid om via Virtual Reality het fenomenale uitzicht vanaf de 22e verdieping te beleven.

Maestro wordt ontwikkeld door Stebru naar ontwerp van KOW en bestaat uit vier bouwdelen rond een gemeenschappelijk en groen binnenhof met in het totaal 386 woningen. Achmea Real Estate heeft hiervan 123 appartementen gekocht bedoeld voor de middeldure verhuur en 136 intramurale zorgeenheden voor zorginstelling Saffier. De overige 127 (koop)woningen zijn gesitueerd in het markantste deel van Maestro; de 70 meter hoge toren. Geïnteresseerd in ‘betaalbaar of exclusief wonen aan de groene rand van Den Haag’? Ga dan naar https://woneninmaestro.nl/ en bekijk de beschikbaarheid.

Volgens planning worden de woningen in Maestro medio 2026 opgeleverd.