Who needs a super hero when you are BIM technician

Werken bij

Zin in een leerzame stage of een bijverdienklus? Op dit moment hebben we twee vacatures bij TWIN: werkstudent en stagiair. Hieronder lees je er meer over.

Leuk als je gelijk al wilt reageren, dat kan door een e-mail te sturen naar info@twin.nl. Liever eerst live contact? Ook dat kan: bel Bart: 085 2370 401.

Stagiair

We werken aan een groot aantal projecten in de woningbouw, utiliteitsbouw, onderwijs en zorg. Dus eigenlijk dé ideale plek om jouw stage te gebruiken om te ontdekken wat je leuk vindt!

Wat houdt de functie in?

Onder de supervisie van een projectleider is deze stage jouw kans om je BIM vaardigheden in Revit verder te ontwikkelen en de BIM praktijk te ontdekken. Je draait mee in onze projecten en je collega’s zijn er om je te helpen en je vragen te beantwoorden. We geloven in ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en je krijgt veel vrijheid om je eigen bijdrage te leveren. Zowel thuiswerken als werken op kantoor zijn in overleg mogelijk.

Wie ben jij?

We zoeken studenten met ambitie. Je bent creatief en nieuwsgierig. Je bent niet bang om te vragen en staat open om te leren. Eigen initiatief en een goed gevoel voor humor worden gewaardeerd en dragen bij aan de cultuur en sfeer op het bureau. Je wilt je stage gebruiken om te ontdekken wat je leuk vindt.

Wat kunnen we je bieden?

We zijn een hecht team en willen je alle facetten van het vak laten zien en je de kans geven je daarin te ontwikkelen. Je krijgt goede begeleiding èn stagevergoeding. Ons kantoor is gevestigd in BINK36, een prachtig voormalig industrieel complex aan de rand van de Haagse binnenstad, op loopafstand van station Hollands Spoor en CS. 

Neem deze uitdaging aan!

Stuur je cv en een korte motivatie naar info@twin.nl onder vermelding van ‘sollicitatie stage’.

Meer weten over deze stageplek?

Bel Bart!
085 2370 401


Werkstudent

Wil jij tijdens je studie bijverdienen en tegelijkertijd ervaring opdoen? Dan is dit je kans! We werken aan een groot aantal projecten in de woningbouw, utiliteitsbouw, onderwijs en zorg. Extra handen zijn altijd welkom.

Wat houdt de functie in?

Je draait volwaardig mee in een team met mensen die het vak, de software en de praktijk heel goed in de vingers hebben. Zowel thuiswerken als werken op kantoor zijn in overleg mogelijk. Je kunt aan meerdere projecten tegelijk werken en op verschillende niveaus van uitwerking.

Wie ben jij?

We zoeken een HBO student met ambitie en al enige ervaring met REVIT. Je werkt ordelijk en systematisch en het uitwerken van een technisch ontwerp pak je met veel plezier op. Eigen initiatief en een goed gevoel voor humor dragen bij aan de cultuur en sfeer op ons bureau. We vinden het fijn als je in de buurt van Den Haag woont. Je communiceert gemakkelijk en bent creatief in het zoeken naar oplossingen. Je bent enthousiast over BIM en alles wat daarbij hoort.

Wat kunnen we je bieden?

We zijn een hecht team en iedereen wordt ingezet op zijn/haar kwaliteiten. We geloven in ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en je krijgt veel vrijheid om de functie optimaal in te vullen. We bieden een goede beloning en een toffe werkplek op een industriële werkplek in BINK36 in Den Haag.

Interesse?

Stuur dan een reactie met je gegevens en een korte motivatie naar info@twin.nl onder vermelding van ‘sollicitatie werkstudent’.

Meer weten over deze vacature?

Bel Bart!
085 2370 401